In navolging van de gezellige en succesvolle eerste Koningsdagmarkt vorig jaar, zullen ook dit jaar de lange tafels rondom de Hofkerk verschijnen. 

De spullen uit 't Hofwinkeltje worden verkocht vanaf de tafels in de tuin. De opbrengst van deze verkoop is voor de Hofkerk. 't Hofwinkeltje zelf is die dag natuurlijk ook geopend. De markt kan alleen doorgaan als het goed weer is, maar door een paar sputters laten we ons niet uit het (gras)veld slaan.

Op donderdag 6, 13 en 20 april kun je nog volop spullen inbrengen voor de verkoop (helaas geen cd's, boeken, kleding of schoenen).

Voor de opbouw en de verkoop op deze gezellige Koningsdagmarkt zijn we op zoek naar vrijwilligers. Wil je helpen met het opbouwen, verkopen of opruimen of wil je de vrijwilligers van een natje en droogje voorzien? Meld je dan aan bij henk.vrielink49@gmail.com of 06-83394390. De vrijwilligers van vorig jaar zullen sowieso weer benaderd worden.

De diaconie staat bij de toreningang en verkoopt er koffie, thee, chocolademelk, limonade en dit jaar ook zelfgebakken koek, cake of taart. Ook kunnen voorbijgangers, tegen betaling, gebruik maken van de toiletten. In de kerk is gelegenheid een kaarsje aan te steken of een kaartje te schrijven. De opbrengsten zijn voor een goed doel. 

Wanneer?

Koningsdag donderdag 27 april van 8.00 tot 15.00 uur

Alleen bij mooi, droog weer.